Tamplaria este un produs care nu poate fi reutilizat sau returnat fara a-si pierde mai mult de jumatate din valoare, de ce? Pentru ca termopanele, de regula sunt personalizate, unice, prin combinatia de cote si solutii tehnice adoptate. “Masoara de zece ori si taie odata”, asa spune un proverb si pe buna dreptate. In domeniul nostru nimic nu se masoara in metri sau centimetri, orice cota este calculata in milimetri. Precizia este foarte importanta atat pentru design cat si pentru functionalitatea componentelor angrenate in produsul final – Tamplaria pvc.

Ca in orice meserie ce presupune atentie si precizie la milimetru, este importanta calitatea persoanei ce executa masuratoarea, un om neglijent sau slab instruit nu va avea simtul finetii si al detaliului.

Masuratorul va stabili de comun acord cu tine, viitoarele forme, functionalitatea si designul tamplariei, din acest motiv, trebuie sa fie un specialis atent, meticulos, cu idei si imaginatie.

Alege cu maxima atentie persoana care iti intra in casa si decide in mare parte forma functionaliatatea si reusita ferestrelor prin care vei privi mult timp inainte.

Top