Cea mai buna tamplarie pentru tine, nu este neaparat si cea mai performanta din piata, ci aceia care se pliaza cel mai bine pe nevoile si posibilitatile financiare de care dispui. O tamplarie modesta, dar corect asamblata si precis montata, se poate dovedi a fi mai buna si mai eficienta decat una scumpa executata prost.

Dupa parerea noastra, atunci cand decizi achizitia de termopane, in selectia acestora trebuie sa tii cont de cateva sfaturi:

stabileste un buget pentru termopane, iar cand o faci, tine minte ca nu o gresie scumpa sau un fotoliu cochet te va apara de frig si caldura si nici nu va influenta costurile cu intretinerea lunara a imobilului ( am vazut vile somptuoase cu finisaje de exceptie si cu o tamplarie jalnica, necesitatea inlocuirii ulterioare a careia a compromis toate acele finisaje de lux)
cauta un produs care sa provina de la o firma de incredere, pentru care imaginea chiar conteaza, in functie de aceasta vei primi un produs mai sigur si o servisare mai promta (desi nici aici nu exista o garantie de 100%, important este sa atragi atentia la cat de bine sunt pregatiti oamenii cu care intri in contact)
alege eficienta functionala primara in detrimentul accesoriilor de lux, care nu-si vor avea rostul pe o tamplarie slaba
daca bugetul iti permite, solicita un sistem cat mai complet (pervaze, plase, geam, feronerie fiabila acesta este un minim de indeplinit)
in rest esti liber in functie de buget si imaginatie sa stabilesti si alte criterii de selectie.

De ce insistam pe o asemenea clasificare? Pentru ca de-a lungul timpului am primit solicitari care uneori ni se pareau incoerente. Ex: nu poti comanda o sticla de calitate exceptionala pe o fereastra cu un profil si o feronerie proasta (din cauza ineficientei profilului si feroneriei va trebui schimbata tamplaria si implicit sticla care nu se va mai potrivi pe noile profile. Nu poti comanda un profil de 6 camere cu o vitrare cu pachet de termopan din 2 foi de geam (diferenta de performanta energetica mare, va anula eficienta profilului). Nu comanda o tamplarie imitatie lemn dintr-un profil subtire cu o armatura proasta, pentru ca la temperaturi ridicate, profilele intunecate la culoare se incing mai mult si au o dilatare mare, care nu va putea fi oprita de o armatura slaba (mai bine cumperi cu aceiasi bani o tamplarie pvc alba cu un grad de izolare mai bun si o feronerie mai eficienta) etc.

Pentru a consulta un expert in termopane sau pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactați tel: 069-128-980

Top